Tarief

In een notendop: 375 euro, inclusief btw per dagdeel voor maximaal 6 tot 8 personen.

Dagdeel

Een dagdeel van 3 uur cursus bedraagt € 375,00 (inclusief btw). Maximale groepsgrootte: 8. Ideale groepsgrootte: 6. Dit is zonder cursusmaterialen. De cursus wordt gegeven op locatie van de opdrachtgever. Afhankelijk van de afstand reken ik eventueel reiskostenvergoeding.

Een voorbeeld: Stel u hebt 16 medewerkers die voor het vervullen van hun functie met Excel aan de slag moeten. De cursisten zijn al vertrouwd met Windows en Word. Samen hebben we de relevante onderwerpen geselecteerd en besloten een viertal standaard Excel basis boeken te bestellen die later als naslagwerk gebruikt kunnen worden. De cursusduur is vastgesteld op 4 dagdelen per groep. De kosten voor dit hele traject bedragen. 2 cursusgroepen (van elk maximaal 8 cursisten) van 4 dagdelen: 3000 euro 4 cursusboeken van elk 20 euro: 80 euro. Totale kosten 3080 euro. Per cursist kost dit 192.5 euro.

Nog een voorbeeld: 8 medewerkers moeten een presentatie kunnen maken met PowerPoint en deze ook kunnen gebruiken in een bedrijfspresentatie. Samen bepalen we de cursusduur PowerPoint op 3 dagdelen. Verder besluiten we om een maand na de laatste sessie een terugkomdagdeel te plannen waarin de cursisten een presentatie geven, die dan op presentatietechnieken beoordeeld wordt. Verder gebruiken we bedrijfslogo’s en bedrijfssjablonen om de huisstijl te bewaken. De kosten voor dit traject bedragen. Totaal 4 dagdelen: 1500 euro, geen aanvullend cursusmateriaal. Per cursist kost dit 187.5 euro