Profiel

In een notendop: Didactisch geschoold, 20 jaar ervaring, veelzijdig, constante partner.

Opleiding en ervaring

Oorspronkelijk opgeleid als docent Engels en Aardrijkskunde heb ik daarna via het PION project ervaring opgedaan in de automatisering. Ik heb zeer ruime ervaring opgedaan als docent, productmanager en regiomanager binnen een opleidingsinstituut gespecialiseerd in bedrijfsopleidingen op het gebied van automatisering en communicatie. Door het vervullen van verschillende functies ben ik bekend met en enthousiast over vrijwel alle facetten van deze vorm van zakelijke dienstverlening: commercie, leiding geven, cursus geven (didactiek), projectmanagement en productontwikkeling. In 2002 besloot mijn toenmalige werkgever te stoppen met opleidingen en zich alleen nog toe te leggen op uitzenden en detacheren. Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt voor verschillende grote en kleinere opleidingsinstituten.

Zelfstandig

In januari 2008 heb ik de stap gezet om als zelfstandige cursussen te gaan verzorgen voor bedrijven en instellingen.

Missie

Als freelancer/zelfstandige/eenmanszaak wil ik een structurele en constante partner zijn voor bedrijven op de volgende terreinen: doceren, coachen, ontwikkelen of een combinatie van deze.

Het liefst werk ik voor bedrijven die zich kenmerken door: professionaliteit en kwaliteit, platte structuur, collegiale omgang, plezier en waar het klantbelang (intern en extern) een prominente plaats inneemt.